Бекітемін:
Мектеп директоры: Г. Ахметова
Бракераждық комиссияның жұмыс жоспары
2019-2020 оқу жылына
№
Тексеру тақырыбы
Мерзімі
Жауапты
1
Ыстық тамақты және су тасуды ұйымдастыру үшін меморандумдар жасау
Тамыз
Қаңтар
Ауыл әкімі, мектеп әкімшілігі
2
Бекітілген жоспарға сәйкес оқушылардың тамақтануын ұйымдастыруды тексеру
қыркүйек
А. М. Аубакирова
Т. И. Оглоблина
С. В. Голяна
3
Дайын тағамдарды сату кезінде талаптардың дұрыс сақталуын тексеру
үнемі
4
Барлық қажетті тоңазыту, технологиялық жабдықпен, Мүкәммалмен, асханалық жабдықтармен, тиісті жиһазбен және ыдыспен жабдықталуын тексеру.
қыркүйек
5
Тамақ өнімдерін қоймаға қоюға қойылатын талаптардың сақталуын тексеру, қоймада есепке алу құжаттамасын, сақтау мерзімдерін жүргізу.
Қараша
6
Санитарлық нормалар мен талаптарға сәйкес мекеменің тамақтану режимін тексеру
Бір жылдың ішінде
7
Күнделікті мәзірді тексеру: әр тағамның Технологиялық карта бойынша сәйкестігі
Бір жылдың ішінде
8
Ауыз су режимін тексеру.
Наурыз